lørdag 28. mars 2009

Mushi salat

Yummie! Denne salaten er superdigg!
Vi kaller den mushi salat fordi den er "mushi" i konsistensen, litt kremaktig lissom..
Man kan putte i det man liker best men denne kombinasjonen her er virkelig god.
Hakk opp alt i medium store biter: tomat, løk, agurk, avocado. Tilsett en pakke ruccola, 1/2 ps kokte pastaskruer (e.l),1 boks kikerter (la dem renne av og skyll dem godt) og 1 boks store røde bønner eller en bønnemix. Bland alt i en stooor salatbolle. Stek ønsket kjøtt. Gjerne biff i strimler, kyllingfilet i terninger eller grilla kylling. Eller begge deler som vi hadde i går, Mmmm. Så kommer den "mushi" delen..
Om du bor i porsgrunn så stikk på asiamat og kjøp oliven i ferskdisken. De ligger i olje og dill og fetaost. Pass på å få med litt av den gode oljen også! Om du ikke bor her så lag gjerne selv og la stå å trekke noen dager før bruk: Grønne oliven uten sten, olivenolje og masse hakket dill pluss en pakke feta i biter blandes og settes kaldt. Tåler å stå en stund:)
Et par gode never av disse olivenene skal hakkes grovt og haes i salaten sammen med noen gode spiseskjeer av oljen.

Dette blandes godt sammen. Til slutt smuldrer du over en pakke feta ( eller fersk fra asiamat) og evt biff/kylling (til vår vegetar stekte vi bare masse sopp i olje og litt krydder som det lune innslaget). Dette resulterer i en kremet og utrolig smakfull salat! Den er også utrolig mektig og et fullverdig middagsalternativ:)
Så er det jo lørdag.. Dagene flyr og i morra stiller vi klokka til sommertid. Ser utrolig fram til sommer og sol nå! Woohooo! Ha en nydelig helg:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar