fredag 13. mars 2009

Mammas sjokoladekake

Fordi den er den beste!

4 egg
500 g sukker
4 ts bakepulver
2 ss kakao
3 dl melk
300 g avkjølt smelta smør
ca 700 g mel

Pisk egg og sukker hvitt ( viktig å piske lenge!) Ha i de andre ingrediensene og rør forsiktig. Hell i smurt langpanne og stek på 180 grader i 20 min, midt i ovnen.

Glasur:
ca 400 g melis
2 ss kakao
litt vaniljesukker
7 ss smelta smør
2 ss kokt kaffe

Rør jevnt og smør på den avkjølte kaken. Strø evt over hakka nøtter/mandler, kokos eller kakestrøssel.
Tåler å stå i kjøleskapet en stund men er like god å fryse.

1 kommentar:

  1. Jeg har brukt det fine bildet ditt på min blogg: wwww.selskabelig.no

    Sille

    SvarSlett