søndag 20. september 2009

Nytt kjøkkenutstyr:)

Hurra vi har fått oss en pizzaovn!!
Min gode venn og samboer kom hjem en dag med en rød og flott en, og jeg blei hoppende glad:)
Om kvelden lagde vi mange forskjellige pizzaer, og jeg gleder meg til å prøve ut masse nye oppskrifter i framtiden.
En av pizzaene vi lagde var med creme fraiche og spekeskinke og den må jeg bare anbefale!! Istedetfor tomatsaus så smurte jeg et tykt lag med creme fraiche over den tynne bunnen (oppskrift på bunn her). Dekte med spekeskinke, oliven og cherrytomat og til sist strødde jeg over en blanding av cheddar og norwegia. MMMmmmm!!!!! Har fått ideen av en nabo men aldri turd å prøve den ut. Det blir ikke siste gang jeg lager den!
Ellers legger jeg bare ut noen bilder av de andre variantene. Vi hadde på pepperoni, skinke, oliven, blåmuggost, mozzarella, løk, tomat og alt mulig. Serverte med ruccola på toppen. Trr vi lagde 7 pizzaer den kvelden og de fikk bein og gå på:) Det beste er at hver pizza tar ca 4 minutter å steke og de ser og blir skikkelig sprø og proffe!

Har kjøkkenet fullt av alle mulige maskiner nå...men denne pizzaovnen fikk vi gladelig rydda plass til. Anbefales!!

Om noen av dere har forslag til pizzafyll så vær søte og si ifra:)

2 kommentarer:

  1. Hei, tror vi må pröve den creme fraiche -versjonen neste gang vi skal lage pizza, höres veldig spennende ut :)
    Hva som jeg synes särlig nydelig er hjemmelagt pesto på toppen av pizza. Bruk helst sammen med bare to andre fyllingen, så att smaker ikke blir en kaos :)

    Ha en fin höst, har värt kanon fine, strålende höst dager her i Jyväskylä
    hilsen, Kaisa

    SvarSlett
  2. om du kjøper en terakotta pottebunn å legger inn i stekeovnen (kald ovn så den ikke sprekker) fungere det like godt som denne ovnen.

    SvarSlett