Ingredienser og fremgangsmåte:
4 egg og 3 dl sukker piskes til eggedosis.
Tilsett 4 epler i terninger, 1 dl hakka mandler, 1 dl rosiner og 1 dl kokos.
Ha i 3 dl melk, 8 ss smelta smør og 1 ts vanilje ekstrakt (kan sløyfes eller erstattes med 1 ts vaniljesukker).
Bland forsiktig med en slikkepott. Sikt i 6 dl mel, 3 ts bakepulver og 2 ts kanel.
Bland godt og ha i en stor springform ( tror min er 27-28 cm). Jeg hadde ennå litt røre til overs og det fordelte jeg i en muffins form.. det ble 5 ekstra småkaker:)
Stek på 200 grader, midt i ovnen i ca 15-20 min.
La hvile litt før du hvelver den over på rist.
Server som den er, eller med en kule vaniljeis, vaniljesaus eller med litt piska krem.
Mmmhhh!!!
Dette er en eplekake som frister.
SvarSlettHei Hege:)
SvarSlettJa den ble veldig god altså. Masse smak!
Ha en fin dag
-Anja-