fredag 7. oktober 2011

Pasta med spinatsaus og kyllingboller





Denne oppskriften fikk jeg av en supersøt venninde som stadig ringer og forteller om hun har oppdaget en ny matrett. Sist var det denne herlige pastaretten.

Begynn med å lage kyllingboller: 1/2 kg kylling kjøttdeig has i en bolle sammen med 1 finhakket fedd hvitløk, litt salt og pepper og 1/2 ts kummin. Bland godt og form små boller med en te-skje.


Stekes gyldne og legges til siden.



Tin ca 250-300 gram frossen spinat i en kjele på lav varme. Tilsett ca 4 dl hønsebuljong og la koke noen minutter.


Stek en hakket løk i noen minutter og tilsett i spinaten sammen med 2 fedd finhakket hvitløk og 1-2 finhakkede chilli.


Tilsett 3/4 beger med creme fraiche og la sausen tykne noe før du har i kyllingbollene.



Kok pasta etter anvisning på pakken og server med spinatsausen og revet parmesan.


Dette var overraskende godt og anbefales på det sterkeste:)

Nå er det høstferie til uka, og jeg håper jeg fortsatt kan finne noen kantareller når vi drar på hyttetur. Blir vel litt vilt mat utover høsten og da er det kjekt med godt tilbehør.
Ha en strålende helg og god ferie til de som har det:)

-Anja-


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar