fredag 20. mai 2011

Torsk på grillen

Her i huset blir det mye kylling når vi griller. Og griller vi fisk så pleier vi å bruke laks. Men her om dagen ytret sønnen i huset ønske om en torskemiddag, og da sola stekte på utsiden var jeg ikke sugen på kokt torsk.. Istedet lagde jeg en slags "grønnsaksposer" med torsk oppå og la det på grillen. Jeg brukte nykål, paprika og purre, som jeg vasket, skjærte opp og la på et stykke aluminiumsfolie. Så la jeg stykker av torsk på toppen, saltet og pepret og la et par smørbiter på før jeg lukket pakken sammen.


Så lot jeg det ligge ca 15 min. på grillen.



Serverte torskepakkene med kokte nypoteter, kesam og smelta smør med gressløk i. Mmmmhhh. Herlig sommermat!


Ha en fin dag:)

-Anja-

2 kommentarer:

  1. potatoes have been on the ground for couple weeks at the farm!

    SvarSlett
  2. oh, and naturally we're looking forward to coming there!
    i think the potatoes shall not be quite ready for that trip but maybe we'll find something good to take with us

    SvarSlett