torsdag 18. juni 2009

Omelett med potet

Dette er en god og mettende omelett som kan serveres til middag, lunsj eller som en tapasrett. Du kan variere veldig med fyllet og "man tager det man haver" prinsippet liker jeg godt!

Denne gangen skar jeg poteter i medium tynne skiver og stekte dem godt på begge sider. Pisk egg sammen med enten vann, melk eller fløte. Ha i evt gressløk. Ta en spiseskje mel i og pisk godt sammen. Hell over de stekte potetene. Legg så på ønsket fyll. Denne gangen hadde jeg bare skinke og litt finhakket chilli. Men salami, chorizopølse, forskjellig ost, tomater, paprika osv passer også godt til. Stek omeletten på svak varme og server når den er fast men ikke tørr. Den kan godt være litt "skjelven" på toppen:)Skjær i "pizza" stykker og server med digg brød og en grønn salat eller spis den som den er!
Ha en nydelig dag og nyt helgen:)

3 kommentarer:

 1. Hei igjen! Bollene ble kjempegode, men litt mørke i kantene,men pytt! jeg har funnet ut at du har oppskrifter som passer godt her ute i villmarken. I dag skal jeg prøve denne omeletten som ser kjempegod ut. Titt gjerne innom!

  SvarSlett
 2. Så bra at de var gode. Herregudså tøft å lage mat i vedovn. Det kunne jeg godt ha tenkt meg å prøve ut. Baker du brød der eller? Vi har en hytte med vedovn, kanskje jeg skal prøve å bake neste gang jeg er der.. har igrunn ikke brukt annet enn kokeplatene på den før:)
  Har vært å kikka på bloggen din og. Ser nydelig ut der dere bor:)

  SvarSlett
 3. Klart du kan bake brød i vedovnen din!
  Prøv deg fram med varmen, ta en liten prøve av deigen for det mest vanlige er at den blir for varm. Tenk før, da hadde de ikke noe annet. God Helg!

  SvarSlett