onsdag 5. desember 2012

Torskefilêt med bacon

Hei:)

En deilig vri på torskemiddagen er å "wrappe" bacon rundt torske filêten og bake den i ovnen. Jeg hadde kun pepper på renskåret torsk, pakka en skive bacon rundt hver filêt (der får du salt nok) og la dem i en ildfast form med litt olivenolje i.



  Stekte dette på 200 grader i ca 15 minutter.


Serverte torsken med purre/cremefraiche saus og poteter. Nydelig og enkel vri på fiskemiddagen.

Ha en fin førjulstid!

4 kommentarer:

  1. God jul og et godt nytt år! Fine oppskrifter i år også.

    SvarSlett
  2. Takk og god jul og godt nyttår til deg også:)

    SvarSlett
  3. Hei Anja. Ønsker deg og dine et fantastisk nytt år..Håper dere har hatt ei fin julefeiring! Gleder meg til nye og flere oppskrifter :) Du er helt *konge* på gode og sunne oppskrifter. Kos kos

    SvarSlett
  4. Godt nyttår til deg og:)
    Er desverre ikke så ofte innom med oppskrifter om dagen, men det kommer sånn litt etterhvert.
    Ha en fin tirsdagskveld:)

    SvarSlett