fredag 14. januar 2011

Fylte poteter/ Potato skins

Hey ho og godt nyttår til dere!
Her kommer en oppskrift på noe digg og rimelig lettvint mat. Kan serveres som de er eller med en salat til.

Antall poteter pr pers varierer så det må du nesten regne ut selv etter størrelse og hvor små/storspiste folk er. Jeg regner ca 2-3 poteter til hver person (vanlige poteter, ikke bakepotet).
Skrubb potetene godt. Stikk mange hull i dem med en gaffel og bak midt i ovnen på 200 grader til de er helt møre. Skjær av toppen på potetene (lokket) og skrap ut innholdet i en skål.



Når potet "skallene"er tømt legges de over på stekebrettet igjen.
Stek kjøttdeig sammen med løk, paprika og evt sopp. Krydre godt med salt og pepper. Bland inn ca halvparten av potetmassen.



Fyll "skallene" med kjøtt/potet miksen, strø over ost og legg på potetlokket.



Stek videre i ca 15 minutter til "skallene" er litt crispy og osten har smelta. Spises hele, altså med "skallet" på:)



Mmmmhhh!!
Ellers så håper jeg dere har fått en god start på det nye året og ellers får en nydelig helg!!

-Anja-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar