torsdag 16. juni 2011

Eggesalat med dill

Hei:)

Det er viktig og kose seg litt ekstra på late fridager. Bake ferske rundstykker eller brød til frokost eller lunsj og kanskje lage et hjemmelaget pålegg også?
Her er en enkel og veldig god variant av eggesalat.

Kok og avkjøl 4 egg (hardkokt).
Rør sammen 1/2 pk majones og 4-6 ss rømme (el Kesam). Finhakk en neve dill og 1 sjarlottløk og bland i sammen med en liten skvis av sitron. Hakk eggene og rør dem inn i dressingen. Tilsett litt salt og grovmalt pepper.





Ha et tykt lag på rista brød og topp med tomatskiver. Nam!


Go`frokost!

2 kommentarer:

  1. Jeg har alltid brukt purre i, men vil nå teste ut din med dill. Det må jo bli godt det.

    SvarSlett
  2. Purre er sikkert også veldig godt. Tror det kan smake med litt nyskrella reker i også:)
    Ha en fin lørdagskveld Bjørg.

    -Anja-

    SvarSlett