søndag 23. mars 2014

Tortillalefser

Hei:)

Disse tortillalefsene er så gode til taco! Langt bedre enn de fra butikken (som jeg syntes er klebrige og ofte smaker plast). Det tar litt lengre tid men er verdt det!

Til 12 passe store lefser:

Bland sammen 3 dl hvetemel, 3 dl sammalt mel og 1 ts salt i en bolle. Tilsett 2 dl vann blandet med 1 ss rapsolje. Kna i et par minutter (tilsett mer mel om den er for klissete). Rull den til en pølse og del i 12 like store biter. Trill små baller og la de hvile i ca 20 min. Ha litt mel på en bakematte og kjevle ut ballene til tynne lefser.


  Stekes i tørr stekepanne i ca 30 sekunder på hver side. Pass på at pannen ikke er for varm, da svir de lett. Det vil blåse seg opp bobler og det blir fine brune rundinger på lefsene.Legg de ferdig stekte lefsene under et koppehåndkle mens du steker resten, da holder de seg myke og lune.Fyll på med favoritt fyllet og nyt!
Disse er også gode til å fylle med ost/skinke/salat og ha som niste og turmat!


Yum yum!!!

5 kommentarer:

 1. Så lettvint det virker. Vil prøve . De ferdigkjøpte er jo ikke gode.God påske!

  SvarSlett
 2. Det er altfor lett å bare kjøpe. Disse smaker nok bedre ja.

  SvarSlett
 3. God julehøytid, ønsker deg mye deilig julemat!

  SvarSlett
 4. Kjære Anja..har du sluttet å blogge nydelige oppskrifter??? Jeg har laget så mye av det du har i bloggen din..men nå venter jeg veldig på noe nytt:: Supper??? Plz Håer du har det bra :) Ha en fiiin dag. Mai Liss

  SvarSlett
 5. Hei:)
  Ja nå er det lenge siden sist jeg har blogget noe. Skal ta meg sammen å få på plass noen nye oppskrifter. Har mange gode på lager som jeg kan legge ut igrunn. Koselig at du savner innlegg, det motiverer til å begynne igjen:)
  Ha en fin kveld!
  Anja

  SvarSlett