torsdag 17. mars 2011

Dillstuede poteter

Mmmmhhhh!
Dette er en deilig avveksling til kokte poteter! Vil tro det passer som tilbehør til masse, men vi har det som regel til fiskemiddager. I går var intet unntak for da hadde vi kokt laks. ( laksekoteletter trekkes i kokt vann med noen blader laurbær og salt/pepper i ca 10-12 min)

Skrell og kutt ca 10-12 poteter i terninger. Kok dem i ca 15 min, eller til de er møre. Lag en hvit saus av 4 ss smør, 4 ss mel, ca 2 dl potetvann og spe med melk til den er passe tykk. Kok sausen på svak varme til melsmaken er borte. Smak til sausen med salt og pepper. Ta en hel potte med dill og hakk grovt med en kniv. Ha i sausen.


Tilsett de kokte avrente potetene og vend i sausen. Ha gjerne en skvett med fløte i om du har det.


Som sagt hadde vi laks, og i tillegg wok`et vi noen grønnsaker. Løk, hvitløk, broccoli og gulrot. Det var kjempe godt!

P.s disse potetene er også gode og snackse på kalde, om det blir noen rester da;)

2 kommentarer:

  1. Disse så kanongode ut. Skal prøves :)
    Hilsen Cecilie

    SvarSlett
  2. Hei Cecilie:)

    Ja, de er rågode! Lykke til:)

    Hilsen Anja

    SvarSlett