Mmmmhhhh!
Dette er en deilig avveksling til kokte poteter! Vil tro det passer som tilbehør til masse, men vi har det som regel til fiskemiddager. I går var intet unntak for da hadde vi kokt laks. ( laksekoteletter trekkes i kokt vann med noen blader laurbær og salt/pepper i ca 10-12 min)
Skrell og kutt ca 10-12 poteter i terninger. Kok dem i ca 15 min, eller til de er møre. Lag en hvit saus av 4 ss smør, 4 ss mel, ca 2 dl potetvann og spe med melk til den er passe tykk. Kok sausen på svak varme til melsmaken er borte. Smak til sausen med salt og pepper. Ta en hel potte med dill og hakk grovt med en kniv. Ha i sausen.
Tilsett de kokte avrente potetene og vend i sausen. Ha gjerne en skvett med fløte i om du har det.
Som sagt hadde vi laks, og i tillegg wok`et vi noen grønnsaker. Løk, hvitløk, broccoli og gulrot. Det var kjempe godt!
P.s disse potetene er også gode og snackse på kalde, om det blir noen rester da;)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Disse så kanongode ut. Skal prøves :)
SvarSlettHilsen Cecilie
Hei Cecilie:)
SvarSlettJa, de er rågode! Lykke til:)
Hilsen Anja