
Så lagde vi en kjøttsaus. Stekte kjøttdeig, hadde over en boks med hakka tomater, 4 ss tomatpurè, 1 dl vann og 2 fedd hvitløk. Vi krydret med salt, pepper og røkt paprikapulver (paprika pimiento). Blandingen helte vi over grønnsakene.
Potetmos lagde vi av 4 store poteter som vi kokte i terninger. Hadde i 1 stor ss smør og ca 1-2 dl melk, salt og pepper. Den ferdige mosen la vi over kjøttsausen og strødde over litt revet ost. Stekte hyrdepaien på 200 grader i ca 30 min. til osten var gylden.
Vi serverte med krydra tomatskiver, men det er sikkert perfekt med godt brød eller en salat.
Mhhhh!! Den ble utrolig god! Poden var fra seg og spiste 3 porsjoner pluss en stor tallerken til kvelds:)
Ha en fin lørdag!

Det så knallgodt ut. Må prøves. Takk for tipset. Tror det kan falle i smak i heimen. :)
SvarSlettSå bra at du kan bruke oppskriftene mine:)
SvarSlettHa en fin dag:)