torsdag 9. juli 2009

Dansk smørbrød

For en stund tilbake var meg og en venn på restaurant i larvik for å spise lunsj. De kunne friste med mye godt men vi endte opp med et dansk smørbrød. Det var så utrolig digg og vi har snakket om å lage det hjemme flere ganger. I går fikk vi fingeren ut og handlet inn: Grov leverpostei i metallbakke, dansk rugbrød, ruccola, bacon, sopp, sylteagurk og kapers.
Fremgangsmåten er enkel! Varm leverposteien i 150 grader i ca 10 minutter. Sprøstek bacon, stek sopp. Sett alt ut på bordet og lag et superdigg smørbrød! Begynn med et stykke rugbrød med smør, legg på ruccola, to tykke skiver lun leverpostei, to baconskiver, litt stekt sopp, en teskje kapers, litt sylteagurk og topp det hele med gressløk og litt skivet tomat ved siden av! MMMMmmmm!!!!! Det ble vår middag i går. Vi spiste to smørbrød hver og var middagsmette:)

Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar